Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu s-au epuizat în câteva secunde

Biletele pentru recitalurile Lang Lang, Jonas Kaufmann şi Anoushka Shakar s-au epuizat în câteva secunde.

1245 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu s-au epuizat în câteva secunde

Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu s-au epuizat în câteva secunde (Imagine: Arhiva foto Mediafax)

În 10 minute s-au epuizat şi biletele pentru concertele susţinute de Filarmonica della Scala, alături de David Garrett, Royal Philharmonic London, cu Martha Argerich solistă şi Israel Philharmonic Orchestra alături de Khatia Buniatishvili.

Biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017 s-au pus în vânzare joi dimineaţa, de la ora 10, online pe site-ul eventim.ro, precum şi în reţeaua Eventim din ţară şi din străinătate. Printre evenimentele pentru care s-au epuizat biletele într-un timp record se numără trei concerte din cadrul seriei Mari Orchestre ale Lumii, 11 concerte din cadrul seriei Recitaluri şi Concerte Camerale şi trei concerte din cadrul seriei Concertele de la Miezul Nopţii.

Ediţia 2017 a Festivalului Enescu va conţine şi un eveniment inedit: va acorda şi matematica la sunetul muzicii, în interiorul proiectului "Bucureştiului Creativ". În premieră absolută în România, va avea loc "Imaginary" – o expoziţie interactivă despre matematică şi muzică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici