Brînzan îi cere lui Nicolau să spună exact cine sunt "amantele, soţiile şi puturoşii" din TVR

Claudiu Brînzan, membru în CA al TVR, a declarat pentru MEDIAFAX că va solicita public ca Valentin Nicolau, la rândul său membru în CA, să spună cine sunt "amantele, soţiile şi puturoşii" din televiziunea publică, la care s-a referit în timpul audierilor din Comisiile parlamentare de cultură.

539 afișări
Imaginea articolului Brînzan îi cere lui Nicolau să spună exact cine sunt "amantele, soţiile şi puturoşii" din TVR

Brînzan îi cere lui Nicolau să spună exact cine sunt "amantele, soţiile şi puturoşii" din TVR (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

"Eu intenţionez ca mâine să solicit public, printr-o scrisoare adresată către preşedintele-director general al TVR şi către Consiliul de Administraţie al TVR, ca domnul Nicolau, colegul nostru, să dea în scris cine sunt soţiile, amantele şi puturoşii din TVR, pentru că am observat că dumnealui cunoaşte foarte bine problema şi e şi normal, ca fost preşedinte al TVR", a spus Claudiu Brînzan.

El a precizat că este păcat ca Valentin Nicolau, fost preşedinte al TVR, să pună "anatema pe cei 3.300 de angajaţi ai TVR". "Dacă nu va preciza exact cine sunt amantele, soţiile, cei răi, cei puturoşi şi cei care au pile din TVR, s-ar putea crede că oricare dintre salariaţi poate fi încadrat în aceste categorii şi nu e corect să plutească o bănuială asupra tuturor", a mai spus Brînzan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici