VIDEO  Bruce Springsteen se desparte de mama lui cu un videoclipul emoţionant. Adele Zerilli a murit la 98 de ani

Femeia, de origine italiană, s-a stins din viaţă la vârsta de 98 de ani, iar într-un videoclip emoţionant, dansează fericită cu fiul ei.

162 afișări
Imaginea articolului Bruce Springsteen se desparte de mama lui cu un videoclipul emoţionant. Adele Zerilli a murit la 98 de ani

Bruce Springsteen se desparte de mama lui cu un videoclipul emoţionant. Adele Zerilli a murit la 98 de ani

Adele Zerilli, mama lui Bruce Springsteen, era originară din Vico Equense, în provincia Napoli. Adele a fost soţia lui Douglas Frederick Springsteen (care a murit în 1998) şi mama a trei copii, Bruce, Virginia şi Pamela.

Vestea tristă a morţii ei, survenită pe 31 ianuarie, a fost anunţată chiar de Springsteen pe Instagram, cu un videoclip emoţionant în care dansează cu ea. Momentan, nu se cunosc cauzele morţii; totuşi, cântăreţul şi compozitorul a dezvăluit în 2021 că mama sa se lupta de ani de zile cu o boală gravă.

Adele Zerilli, fiica emigranţilor în Statele Unite, a trebuit să înfrunte în ultimii ani bătălia împotriva bolii Alzheimer, o provocare care a şocat profund pe ea şi pe familia ei, cu care a avut o relaţie specială. Iar legătura excepţională cu fiul său a fost evidentă nu numai în sfera privată, ci şi în public.

În mai multe rânduri, Adele urcase pe scenă în timpul concertelor, împărtăşind cu fiul ei momente de bucurie şi muzică. Moartea recentă a lui Adele l-a determinat pe Bruce Springsteen să lanseze un omagiu emoţionant pe Instagram.

În videoclipul publicat pe reţelele de socializare, Bruce Springsteen dansează cu mama sa pe melodia In the Mood de Glenn Miller, însoţiţi de cuvintele piesei sale, The Wish. Textul evocă amintiri dulci şi momente împărtăşite între un fiu şi o mamă, precum şi rolul protector al acesteia din urmă. Este un tribut adus figurii materne care transmite un sentiment infinit de recunoştinţă şi afecţiune şi care în cele din urmă celebrează legăturile şi amintirile de familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici