Cadouri pe Facebook: Un serviciu lansat în SUA prin care utilizatorii vor putea cumpăra surprize prietenilor

Facebook a lansat în Statele Unite un serviciu de cadouri prin care utilizatorii vor putea cumpăra şi trimite produse către prieteni de pe site-ul reţelei de socializare, care încearcă să dezvolte noi surse de venituri.

495 afișări
Imaginea articolului Cadouri pe Facebook: Un serviciu lansat în SUA prin care utilizatorii vor putea cumpăra surprize prietenilor

Cadouri pe Facebook: Un serviciu lansat în SUA prin care utilizatorii vor putea cumpăra surprize prietenilor (Imagine: Shutterstock)

Serviciul de cadouri va fi disponibil iniţial în Statele Unite, iar magazinul online va oferi pentru început câteva sute de produse de la companii care au încheiat parteneriate cu Facebook, precum Starbucks, a anunţat joi seară compania, potrivit Bloomberg.

Facebook, care a cumpărat în acest an aplicaţia de cadouri Karma, va împărţi o parte din venituri cu partenerii.

Reţeaua de socializare mizează pe evenimente şi ocazii precum zilele de naştere şi sărbătorile pentru a promova serviciul de cadouri.

Serviciul "Facebook Gifts" (cadouri - n.r.) permite achitarea imediată a contravalorii produselor sau plata mai târziu, când se apropie data livrării. Destinatarii îşi pot personaliza cadoul sau pot cere schimbarea cu alt produs disponibil pe magazinul Facebook. Cadoul poate fi afişat pe pagina destinatarului sau poate fi trimis sub forma unui mesaj privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici