Campania "Romania -The Land of Choice" începe sâmbătă, 1 august, pe Eurosport

Campania de promovare a României ca destinaţie turistică, "Romania -The Land of Choice", începe sâmbătă, 1 august, pe Eurosport, avându-i drept protagonişti pe Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, informează Ministerul Turismului.

788 afișări
Imaginea articolului Campania "Romania -The Land of Choice" începe sâmbătă, 1 august, pe Eurosport

Campania "Romania -The Land of Choice" începe sâmbătă, 1 august, pe Eurosport (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Cu un public de peste 116 milioane de telespectatori din 59 de ţări, Eurosport este postul de televiziune de sport paneuropean cu cea mai mare audienţă, menţionează instituţia.

Primul clip al campaniei va fi difuzat pe Eurosport în 1 august, la ora 21:30. Simultan, pentru a marca debutul campaniei, acelaşi clip va rula pe cea mai mare faţadă media din Europa, Cocor Media Channel din Bucureşti, fiind preluat în direct de pe canalul Eurosport. Spotul va continua să fie difuzat pe suportul de la Cocor şi pe parcursul săptămânii viitoare.

De asemenea, spotul va putea fi accesat pe pagina electronică a ministerului, www.turism.gov.ro, la secţiunea Comunicare - Video şi pe www.youtube.com.

Clipurile de promovare a României vor fi difuzate în perioada august-decembrie 2009 şi pe postul CNN.

Obiectivele campaniei sunt creşterea notorietăţii internaţionale a României ca destinaţie turistică şi creşterea numărului de turişti străini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici