Canal dedicat trupei Divertis, pe tare.ro

Cele mai bune show-uri din istoria grupului Divertis pot fi vizionate, începând din luna octombrie, pe www.tare.ro, serviciul de video sharing ce face parte din portalul www.apropo.ro.

1073 afișări
Imaginea articolului Canal dedicat trupei Divertis, pe tare.ro

Canal dedicat trupei Divertis, pe tare.ro

Utilizatorii pot urmări online cele mai importante apariţii ale grupului Divertis din anii '90, glume politice, spectacole de revelion etc. Astfel, utilizatorii îi vor vedea online pe Toni Grecu, Ioan Gyuri Pascu şi Cătălin Mireuţă în poveşti inspirate din fapte reale cu accente politice.

Cele mai fierbinţi momente Divertis sunt disponibile tuturor utilizatorilor de internet care accesează link-ul http://www.tare.ro/canal-divertis, userul având, de asemenea, posibilitatea de a urmări cele mai incitante scene şi de a retrăi încă o dată secvenţele hazlii interpretate de membrii grupului Divertis.

Canalul Divertis este cel de-al doilea canal după Chestiunea Zilei din seria de show-uri de renume ce vor fi difuzate integral şi exclusiv de site-ul www.tare.ro.

Lansat în martie 2009, www.tare.ro este varianta îmbunătăţită serviciului de video sharing al portalului Apropo.ro, care răspunde mai bine cerinţelor utilizatorilor. Agregând cele mai tari clipuri de pe Internet, site-ul oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi crea propriile pagini personale multimedia, precum şi facilitatea de descărcare simultană a 10 fişiere foto, audio sau video.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici