Cântăreaţa Ruby debutează ca actriţă în animaţia "Un lup printre oi"/ "Sheep &Wolves"

Ruby debutează pe marile ecrane în interpretarea personajului principal feminin din ,"Un lup printre oi", care se va lansa în cinematografe pe 22 aprilie, o animaţie 3D în care artista îi va împrumuta vocea senzualei lupoaice Bianca, potritrivit unui comunicat Freeman Entertainment remis MEDIAFAX.

1663 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ruby debutează ca actriţă în animaţia "Un lup printre oi"/ "Sheep &Wolves"

Cântăreaţa Ruby debutează ca actriţă în animaţia "Un lup printre oi"/ "Sheep &Wolves"

După lansarea, pe 22 martie, a videoclipului celui mai nou single, "Tata", în care apare actorul George Piştereanu, Ruby face un nou pas în carieră sa artistică. Aceasta debutează pe marile ecrane în interpretarea personajului principal feminin din animaţia 3D ,,Un lup printre oi”, unde îi va împrumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.

"Am avut foarte multe emoţii şi mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. (…) Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca şi Ruby, cea care se urcă pe scenă, se distrează şi este super încrezătoare. Între mine personal, Claudia, aşa cum mă văd eu zi de zi, nu observ foarte multe asemănări, eu fiind de obicei mai retrasă", a declarat Ruby despre primul său rol de dublaj.

Absolut întâmplător, actriţa care îi dă glas personajului Bianca în versiunea în limba engleză a animaţiei ,"Sheep & Wolves" este Ruby Rose (model, actriţă australiană), care pe lângă nume are şi un look similar cu cel abordat de artista română.

Cu o personalitate puternică, Bianca este o lupoaică vanitoasă, curajoasă şi capabilă, mereu pregătită să intervină atunci când situaţia i-o cere. Cu toate că este îndrăgostită de Grey, cel care îi frânge inima prin imaturitatea sa, Bianca este o luptătoare mereu în căutarea dreptăţii.

Acţiunea animaţiei 3D "Un lup printre oi/ Sheep & Wolves" are loc într-un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, unde o turmă de oi are un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.

Din dorinţa de a-şi demonstra responsabilitatea şi abilităţile de conducător, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea.

"Un lup printre oi/ Sheep & Wolves", produs de Wizart Animation (producătorii animaţiilor ,"Crăiasa Zăpezii 1 şi 2") va avea premiera în cinematografele din ţară pe 22 aprilie, în varianta dublată în limba română, în proiecţie 3D, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Ruby (Ana Claudia Grigore) s-a născut la Medgidia în anul 1989. A absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti, secţia "Arta Actorului", iar ulterior cursurile Facultăţii de Jurnalism, potrivit biografiei publicată pe site-ul casei de discuri Cat Music.

S-a lansat în muzică în anul 2010 cu piesă "Touch Me", urmată de alte single-uri precum "Change The World", "Miracle of Love" sau "Stinge lumina".

Single-ul "Stinge Lumina" a fost lansat la începutul lui septembrie 2012. Piesa a fost compusă în studiourile Hahaha Production, avându-l ca producător principal pe Alex Velea, şi a devenit unul dintre hiturile anului 2012.

În februarie 2015 Ruby a lansat single-ul, "Nu pune la suflet", în colaborare cu What’s Up, videoclip care a adunat peste 490.000 de vizualizări pe YouTube în primele 24 de ore din momentul lansării şi un milion în primele 60 de ore. La trei luni de când a fost lansat videoclipul a depăşit 18 milioane de vizualizări.

În 2015, Ruby a avut două piese în Top 10 YouTube Rewind al celor mai populare melodii de pe celebra platformă - "Nu pune la suflet" (feat What’s Up) şi "Lasa cucu-n pace" (feat Morosanu & Dorian Popa), cu un total de peste 43 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Cat Music.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici