Cântăreţele care s-au căsătorit şi au renunţat apoi la muzică, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Emisiunea "Apropo TV" le va prezenta în ediţia de duminică, difuzată de la ora 13.05, la Pro TV şi pe voyo.ro, pe cele care şi-au cântat şi bucuria şi-amarul în melodiile proprii, după care au renunţat la muzică şi s-au căsătorit, potrivit unui comunicat al televiziunii.

431 afișări
Imaginea articolului Cântăreţele care s-au căsătorit şi au renunţat apoi la muzică, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Cântăreţele care s-au căsătorit şi au renunţat apoi la muzică, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Şi-au cântat şi bucuria şi-amarul în melodiile proprii, ba chiar au mai schiţat pe ici, pe colo, portretul robot al prinţului aşteptat să le salveze de pe dura scenă mondenă şi, odată ce pe calul alb a venit nu doar alesul, ci şi documentul de la starea civilă, fetele s-au retras să trăiască viaţa pentru care au fost, de fapt, născute: aceea de familiste convinse. Duminică, de la 13.05, "Apropo TV" face o compilaţie cu tinerele care au cântat şi-au tot cântat, dar doar până s-au măritat.

După ce a tot promis că nu mai greşeşte, Cristina Spătar a uitat valul de înţelepciune ce o năvălise într-una din piese, când descoperise că "dacă pariezi totul pe o carte mai degrabă pierzi", aşa că a mizat pe viaţa de familie şi cam atât. "Inima mea bate, bate pentru tine, nimic nu mai contează când eşti lângă mine" - Cristina Rus a găsit omul lângă care să stea, aşa că, vorba cântecului, nimic n-a mai contat. Nici cariera muzicală, prin urmare.

Andreia de la Trident se numără şi ea printre tinerele care au lăsat deoparte microfonul şi s-au aşezat, cuminţi, desigur, la casa lor. Singura diferenţă este însă că ea, probabil, a renunţat şi la blugii care au consacrat trupa, decupaţi într-un loc ales cu grijă. Nici Doiniţa de la Spicy nu mai doarme singurică, probabil nici teamă nu mai are aşadar să-şi trăiască liniştită viaţa de familie, departe de ochii dezlănţuiţi ai presei, peste hotare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici