Cântăreţul de jazz Al Jarreau, spitalizat în stare critică

Cântăreţul de jazz american Al Jarreau, în vârstă de 70 de ani, a fost internat în stare critică, joi seară, într-un spital din sud-estul Franţei, din cauza unor tulburări respiratorii pe care le-a acuzat cu puţin timp înainte de a susţine un concert.

27 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul de jazz Al Jarreau, spitalizat în stare critică

Cântăreţul de jazz Al Jarreau, spitalizat în stare critică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cântăreţul Al Jarreau a fost internat la serviciul de reanimare al spitalului din Gap, ieri seară (joi, n.r.), la ora 22.00 GMT, în stare critică", a precizat spitalul francez.

"Medicii nu pot să se pronunţe pentru moment, pacientul se află la terapie intensivă, sub supraveghere permanentă. Este prea devreme să ne pronunţăm în legătură cu şansele lui de supravieţuire", a precizat conducerea spitalului.

Medicii francezi vor reveni cu un comunicat vineri seară.

Al Jarreau trebuia să susţină un concert joi seară, în cadrul celei de-a 15-a ediţii a Festival des enfants du jazz, organizat în perioada 12 - 25 iulie în oraşul francez Barcelonette.

Stilul vocal unic al lui Al Jarreau şi inovaţiile sale din domeniul muzical l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciaţi artişti contemporani, el fiind distins cu cinci premii Grammy. Artistul a concertat şi în România, în 2008, în deschiderea Bucharest Masters Of Jazz Festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici