Caravana cinematografică "4,3,2" ajunge la final

Filmul lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", va mai putea fi văzut în caravana cinematografică la Drobeta Turnu Severin, Călăraşi şi Constanţa, până acum fiind vizionat de 13.500 de spectatori din cele 12 oraşe prin care a trecut, transmite organizatorul, Image Factory.

3 afișări
Imaginea articolului Caravana cinematografică "4,3,2" ajunge la final

Caravana cinematografică "4,3,2" ajunge la final

La o lună de la lansarea sa în România, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", câştigătorul "Palme d'Or" la Festivalul de la Cannes din acest an, a fost văzut de 55.000 de spectatori.

Din numărul total, aproximativ 13.500 de spectatori au văzut filmul în caravană la Tulcea, Brăila, Galaţi, Focşani, Bârlad, Vaslui, Roman, Satu Mare, Zalău, Miercurea-Ciuc, Petroşani şi Reşiţa. Recordul la numărul de spectatori îl deţin oraşele din Moldova (Bârlad, Brăila şi Focşani), unde filmul a fost văzut în caravană de aproape cinci mii de oameni.

Vineri, caravana va ajunge la Drobeta Turnu Severin, filmul fiind proiectat la Casa de Cultură a Sindicatelor "Theodor Costescu". Următorul oraş în care filmul lui Mungiu va putea fi vizionat în caravană este Călăraşi, după care, marţi, va ajunge la destinaţia finală - Constanţa.

"4,3,2" a intrat de vineri în cinematografele din Timişoara, Suceava şi Oradea şi poate fi văzut în continuare în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici