"Cărţi bune pentru părinţi buni", o nouă serie, la Humanitas

Editura Humanitas lansează "Cărţi bune pentru părinţi buni", o nouă serie care reuneşte volume despre bolile copilăriei, sfaturi pentru părinţi şi ponturi pentru educaţia celor mici.

429 afișări
Imaginea articolului "Cărţi bune pentru părinţi buni", o nouă serie, la Humanitas

"Cărţi bune pentru părinţi buni", o nouă serie, la Humanitas (Imagine: Shutterstock)

Astfel cartea "Sănătatea copilului meu. Ghid de simptome şi îngrijiri", de David Haslam, este un ghid practic unic în felul său, pentru că porneşte de la simptome, nu de la diagnostic, cum fac de regulă ghidurile pediatrice pentru părinţi. Cartea este dedicată copiilor cu vârste între 0 şi 12 ani şi este în aşa fel concepută încât să poată fi consultată rapid, oferindu-i părintelui îngrijorat, cu discernământ, informaţiile de care are atâta nevoie.

"Cum devenim părinţi mai buni. Ghid practic", de Stanley Shapiro şi Karen Skinulis, este un ghid celebru, un "bestseller naţional" cum scrie pe coperta ediţiei originale, care porneşte de la ideea că nu este suficient să ne iubim copiii ca să-i educăm bine, ci trebuie să învăţăm "meseria de părinte".

"Copiii învaţă ceea ce trăiesc. Educaţia care insuflă valori", de Dorothy Law Nolte şi Rachel Harris, preia titlul unui vechi şi binecunoscut poem pedagogic al lui Dorothy Law Nolte.

Acestor cărţi li se adaugă "Ce le spunem copiilor şi adolescenţilor despre sex", de Meg Hickling, "Educaţia copilului meu în 25 de tehnici (care nu dau greş)", de Meg F. Schneider, "Între părinte şi copil. Ghid de comunicare afectuoasă", de Haim G. Ginott, şi "Adolescenţi scăpaţi de sub control", de Scott P. Sells.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici