Cât costă o noapte în cabana de la munte a actorului Kevin Costner, starul din „Dansând cu lupii”

Actorul american Kevin Costner îşi închiriază cabana de lux pe care o are în localitatea montană Aspen pentru suma de 30.000 de dolari pe noapte, potrivit closermag.fr.

1857 afișări
Imaginea articolului Cât costă o noapte în cabana de la munte a actorului Kevin Costner, starul din „Dansând cu lupii”

Cât costă o noapte în cabana de la munte a celebrului actor Kevin Costner, starul din „Dansând cu Lupii”

Ansamblul de lux conţine trei corpuri cu şase camere, şase băi, două terenuri de baseball, o piscină şi trei jacuzzi şi poate găzdui până la 27 de persoane.

Cabana este situată în staţiunea de schi Aspen, din statul american Colorado, un paradis pentru iubitorii de natură, cu lacuri şi munţi.

Aspen este destinaţia de schi preferată de multe staruri, precum Mariah Carey, Matthew Bellamy şi Goldie Hawn.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. În 1990, a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic "Dansând cu lupii", pe care l-a şi regizat. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în producţii cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici