Câţi bani a făcut filmul Eternals la debutul în cinematografe

"Eternals" poate fi cel mai slab cotat film din universul Marvel, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii francizei să se îndrepte spre cinematografe. Filmul a vândut bilete în valoare de 71 de milioane de dolari în weekend-ul de debut, al patrulea cel mai bun debut din pandemie, scrie CNBC.

759 afișări
Imaginea articolului Câţi bani a făcut filmul Eternals la debutul în cinematografe

Câţi bani a făcut filmul Eternals la debutul în cinematografe

Marvel, deţinută de Disney, are acum trei din cele patru cele mai bune weekenduri de deschidere din pandemie, în SUA.

Cu toate acestea, câştigurile "Eternals" sunt printre cele mai mici din franciză. Ultimul film care a deschis cu o valoare mai mică a fost "Ant-Man" din 2015, care a încasat 57,2 milioane de dolari la debut.

La nivel global, filmul a adunat 161,7 milioane de dolari, al doilea cel mai bun weekend global înregistrat de un film al Motion Picture Association în 2021, doar "F9" al companiei Universal.

"Eternals" sa fost lansat pe pieţe cheie precum Marea Britanie, Franţa, Germania, Coreea de Sud şi Australia, dar nu a obţinut încă o dată de lansare în China - una dintre cele mai importaante pe plan internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici