Ce s-a întâmplat cu o fostă mare campioană olimpică după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani | VIDEO

Fosta campionă olimpică Lori Susan „Lolo” Jones, în vârstă de 37 de ani, a declarat că viaţa ei sentimentală s-a înrăutăţit după ce a declarat anul trecut, într-o emisiune tv, că este virgină.

32324 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat cu o fostă mare campioană olimpică după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani | VIDEO

Ce s-a întâmplat cu o fostă campioană olimpică după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani: A fost „ca şi cum nici măcar nu aş fi avut o şansă”

Fosta mare sportivă a admis că a fost o „greşeală” să spună public este virgină, potrivit Daily Mail. Fiind credincioasă, tânăra a dorit să îşi înceapă viaţa sexuală după căsătorie. La începutul lui 2019, Jones declara că nu a întâlnit încă persoana potrivită pentru a-i deveni soţ. „Îmi plac o mulţime de oameni, dar pur şi simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show tv la care a participat. „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ”, a adăugat ea. Jones, campioană olimpică la alergare cu obstacole, a mai spus atunci că un motiv pentru care bărbaţii nu stau cu ea este acela că nu întreţine relaţii sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei ştiu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.

Acum, la aproape un an de atunci, Jones regretă că a fost atât de sinceră. Declaraţia ei de atunci a împiedicat-o să găsească iubirea. „Aceea a fost o greşeală. A distrus toate întâlnirile avute după aceea - ca şi cum nici măcar nu aş fi avut o şansă. Înainte măcar aveam o şansă”, a declarat „Lolo” în show-ul Cold as Balls.

„Lolo” Jones a mai vorbit în trecut în mod deschis despre „puritatea” ei. Ea a declarat, la un moment dat: „Pentru alte virgine, vreau ca ele să ştie, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea - mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici