Ce spune un adolescent-vedetă despre comedia "Oh, Ramona": Este cel mai cool film despre adolescenţă | VIDEO

Lino Golden, unul dintre adolescenţii-vedetă al online-ului românesc, a vorbit cu vloggeriţa Mimi despre comedia "Oh, Ramona" şi problemele pe care le-a recunoscut de la primele imagini din film care i-au căzut sub ochi. ”Este cel mai cool film despre adolescenţă” a spus tânărul.

3388 afișări
Imaginea articolului Ce spune un adolescent-vedetă despre comedia "Oh, Ramona": Este cel mai cool film despre adolescenţă | VIDEO

Ce spune un adolescent-vedetă despre comedia "Oh, Ramona": Este cel mai cool film despre adolescenţă

”Este cel mai cool film despre adolescenţă care urmează să iasă. Şi din trailer îţi dai seama că acolo sunt lucruri pe care le-ai trăit”, a spus Lino despre comedia ”Oh, Ramona!”.

”Eu l-am văzut şi m-a impresionat”, i-a răspuns Mimi, ”sincer, după ce am văzut filmul, eu în Ramona mă regăsesc”, a mărturisit vloggeriţa.

Dintre personajele feminine principale din film, Lino a spus că ar prefera să creeze o persoană în care să se regăsească lucruri şi din Anemona şi din Ramona. Dar, dacă el chiar ar trebui să aleagă, s-ar vedea mai atras de Ramona.

”Copilăria mea, toată, până la 16 ani a fost în Braşov. Apoi am venit în Bucureşti. Toată muzica, tot ce am învăţat, acolo am învăţat”, a recunoscut tânărul când şi-a dat seama că o bună parte din film a fost realizat în oraşul său natal.

”În liceu, în Braşov, eram super timid... aveam şi o problemă cu greutatea... Credeam că nu o să mă placă nimeni niciodată (...) şi mic şi gras, eram combinaţia perfectă ca să râzi de mine”, a mărturisit adolescentul.

”Uite, «Panamera» e o piesă pe care am ţinut-o un an în calculator. Nu eram deloc sigur de ea, nici nu voiam să o lansez. Chiar vreau să fac un vlog despre asta, despre toate piesele şi toate punctele în care au fost, la fiecare nivel la care au fost. De exemplu, «Panamera», dacă auziţi cum suna când am făcut-o, acum doi ani, erau şi alte versuri... era doar refrenul, prima parte din el. Am lăsat-o şase luni, am făcut altele şi, după alea şase luni, am zis să fac ordine prin piese, am ascultat-o, tot nu eram sigur de ea. Am mai stat câteva luni şi iarna, prin decembrie, la început, am fost la studio şi am zis să o facem neapărat, că asta are potenţial. Am zis «Ok», am făcut-o, am lăsat-o în calculator vreo lună, am lansat altă piesă şi nu mai aveam ce să lansez. Hai s-o facem cum trebuie am zis... când am filmat clip-ul am zis «hai să facem şi clipul ăsta», şi am lansat-o, seara... eram la studio şi m-am speriat ce s-a întâmplat după o oră. A fost cel mai frumos moment al vieţii mele, cred”, a povestit cântăreţul.

Născut la Braşov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, a avut un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când a descoperit violoncelul. Tânărul artist şi-a continuat studiile muzicale cu lecţii de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune şi produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) şi multe altele. ”Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, depăşind 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. În ceea ce priveşte schimbările prin care trec cei în perioada dinainte de majorat, Lino este cel mai potrivit să povestească despre cum a trecut de la 100 kg la 69. Iar motivaţia a fost care i-a însoţit orice pas, a venit de la Alex Velea, mentorul şi susţinătorul lui, atât pe partea muzicală, cât şi pe cea personală.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici