Cea de-a cincea semifinală "Românii au talent", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Cea de-a cincea semifinală a emisiunii "Românii au talent", care a avut loc vineri seară, a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori pe întreaga durată de difuzare, peste 3 milioane de persoane vizionând show-ul în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 22.42, informează Pro TV.

730 afișări
Imaginea articolului Cea de-a cincea semifinală "Românii au talent", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Cea de-a cincea semifinală "Românii au talent", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Rândurile finaliştilor "Românii au talent" au fost completate, vineri seară, cu trei noi eroi. 12 concurenţi au luptat în cea de-a cincea semifinală pentru a convinge telespectatorii şi juraţii că merită un loc în bătălia pentru marele premiu de 120.000 de mii de euro. Într-un show de excepţie, publicul a avut de ales între cântăreţi, compozitori, dansatori, un magician şi un puşti care stăpâneşte arta monologului. Concurenţii care au primit cele mai multe voturi în ultima semifinală din partea publicului, dar şi a juraţilor, sunt Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A şi Yeva Shiyanova.

Bogdan Dumitraşcu a primit vineri seară cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Melodia interpretată de el a ajuns la sufletele românilor care au urmărit cel de-al cincilea show live "Românii au talent". Membrii trupei Kid-A au urcat pe scenă plini de energie, iar dansul lor contemporan experimental a ridicat juraţii în picioare şi a smuls ropote de aplauze. Cei cinci tineri au obţinut aprecierea publicului, care a decis ca ei să meargă în finală. Şi Yeva Shiyanova a reuşit aseară să cucerească încă o dată publicul. Povestea transmisă de Yeva prin dans a ajutat-o să devină cel de-al treilea finalist selecţionat după ultima semifinală.

Totodată, vineri seară, a fost completată şi lista candidaţilor pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Astfel, Denis Bolborea se alătură celorlalţi concurenţi aleşi de juriu în primele patru semifinale.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 24.40, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la ora 22.42, peste 3 milioane de români au urmărit show-ul de divertisment.

Ultima semifinală a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 12,5 puncte de rating şi 36,6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 3,3 puncte de rating şi 9,7% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 11,3 puncte de rating şi 28,5% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 3,6 puncte de rating şi 9% share.

La nivel naţional, Pro TV a rămas şi de această dată lider cu o audienţă medie de 11,1 puncte de rating şi 29,7% share, locul secund înregistrând 3,5 puncte de rating şi 9,4% share.

Ultimii trei concurenţi au ocupat singurele locuri rămase libere în marea finală, care va avea loc pe 12 iunie. Vinerea viitoare, românii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merită să câştige concursul şi premiul de 120.000 de euro.

De asemenea, începând de vineri s-a deschis, pentru o săptămână, votul pentru câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Românii îşi pot vota preferaţii până vinerea viitoare, la ora 21.00, prin SMS sau apel telefonic la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia dintre cei cinci participanţi: 01 - Funny jumpers, 19 - Cosmin Cioca, 35 - Concertino, 45 - Laura Vranceanu şi 58 - Denis Bolborea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici