Cele mai răspândite escrocherii pe Internet! Cum să te fereşti de ele!

Odată cu expansiunea Internetul prin creşterea numărului de utilizatori în toate colţurile lumii, au apărut şi tot felul de metode prin care unii încearcă să profite de naivitatea altora pentru a le fura banii. Cele mai răspândite escrocherii sunt făcute cu ajutorul email-ului, fiind urmate îndeaproape de fraudele de pe site-urile de vânzări precum eBay.

484 afișări
Imaginea articolului Cele mai răspândite escrocherii pe Internet! Cum să te fereşti de ele!

Cele mai răspândite escrocherii pe Internet! Cum să te fereşti de ele! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din păcate mulţi oameni devin şi astăzi victimele unor astfel de înşelătorii şi pierd sume importante de bani care intră în buzunarele hoţilor din lumea virtuală.

Avem mai jos cele mai răspândite exemple de astfel de metode de înşelătorie, prin intermediul cărora au fost estorcate sume foarte mari de bani şi care încă funcţionează

Citeşte mai multe despre cele mai răspândite escrocherii pe Internet pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici