Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, în direct, duminică noaptea, la HBO România

HBO România va transmite, în direct şi în exclusivitate, duminică noaptea, de la Los Angeles, gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producţii şi cei mai talentaţi artişti ai micului ecran.

230 afișări
Imaginea articolului Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, în direct, duminică noaptea, la HBO România

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, în direct, duminică noaptea, la HBO România (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Totodată, joi, 24 septembrie, de la ora 21.00, HBO România va difuza varianta editată şi subtitrată a celei de-a 67-a ediţii a premiilor Emmy.

Premiile Emmy sau Oscarurile din industria televiziunii premiază excelenţa programelor TV în cadrul unei gale anuale consacrate. Pentru a recunoaşte meritele industriei TV, premiile Emmy acordă cele mai înalte distincţii pentru televiziunea americană în cadrul secţiunilor de primetime şi late night, cu trofee decernate pentru 27 de categorii, inclusiv pentru cele de merit excepţional, informează HBO România.

HBO a primit 126 de nominalizări la a 67-a ediţie a premiilor Emmy, mai multe decât orice altă televiziune pentru al 15-lea an la rând. Nominalizările au fost anunţate pe 16 iulie, la Los Angeles, iar lider este serialul "Urzeala tronurilor", cu 24 de nominalizări, în timp ce miniseria "Olive Kitteridge" a primit 13 nominalizări, iar filmul "Bessie" - 12 nominalizări.

Săptămâna trecută, la gala Creative Arts Emmy, HBO a câştigat cele mai multe premii, 29, printre câştigători aflându-se serialul "Urzeala tronurilor" (8 premii), filmul "Bessie" (4 premii) şi serialul "Imperiul din Atlantic City" (2 premii).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici