Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, în direct la HBO

HBO România va transmite, în direct şi în exclusivitate, cea de-a 86-a ediţie a premiilor Oscar, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.30, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

405 afișări
Imaginea articolului Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, în direct la HBO

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, în direct la HBO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 2 martie, spre luni, 3 martie, de la ora 3.30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 2.00.

HBO va difuza marţi, 4 martie, de la ora 20.00, varianta editată şi subtitrată a premiilor Academiei de film americană, ediţia 2014.

Cea de-a 86-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, şi va fi prezentată de actriţa şi vedeta de televiziune Ellen DeGeneres, prezentatoarea emisiunii "The Ellen Show".

"American Hustle" şi "Gravity" conduc în topul producţiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizări - câte 10 - la premiile Oscar şi vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", în timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit nouă nominalizări.

Pe de altă parte, şi televiziunea E! va difuza în noaptea de duminică spre luni, începând cu ora 00.30, programul "Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2014", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, gazdele show-ului "Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2014", îi vor însoţi pe telespectatori pe covorul roşu al celor mai importante premii ale cinematografiei. De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care vor prezenta premiile, acest program este o defilare mondenă înainte de decernarea premiilor, potrivit comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici