Ciutacu: Ţin să anunţ CNA şi Adevărul că n-am nevoie de hotărâre judecătorească pentru a vorbi

Victor Ciutacu, redactor-şef al ziarului Jurnalul Naţional, a declarat pentru MEDIAFAX, ca urmare a deciziei CNA de a soma Antena 3 pentru emisiunea "Sinteza zilei", în care a adus acuzaţii Adevărul Holding în legătură cu scandalul "Enigma Otiliei", că nu are nevoie de hotărâre judecătorească pentru a vorbi.

15 afișări
Imaginea articolului Ciutacu: Ţin să anunţ CNA şi Adevărul că n-am nevoie de hotărâre judecătorească pentru a vorbi

Ciutacu: Ţin să anunţ CNA şi Adevărul că n-am nevoie de hotărâre judecătorească pentru a vorbi (Imagine: Mediafax Foto)

CNA a somat public Antena 3 pentru emisiunea "Sinteza Zilei" din 22 aprilie, în care Victor Ciutacu a adus acuzaţii Adevărul Holding în legătură cu publicarea volumului "Enigma Otiliei" de către trustul lui Dinu Patriciu, fără a se difuza şi un punct de vedere al Adevărul Holding.

"Înţeleg, din ieşirile publice cu vădite accente de nervozitate ale conducerii Adevărul Holding, că nu e bine să cumperi drepturi de autor, ci e mai eficient, legal şi moral să publici gratis. Probabil că am eu nişte noţiuni deformate despre ceea ce se cheamă economia de piaţă, dar ţin să-i anunţ atât pe cei de la CNA, cât şi pe cei de la Adevărul că n-am nevoie de vreo hotărâre judecătorească pentru a vorbi", a declarat Ciutacu.

"Dar, dacă se străduiesc, poate reuşesc dânşii, într-un efort conjugat, să obţină una prin care să mi se interzică să vorbesc. Până atunci, însă, voi continua s-o fac", a spus redactorul-şef al ziarului Jurnalul Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici