Cluj: Orange a lansat o caravană dedicată lumii digitale, "4G discovery tour”

Compania Orange a lansat, vineri, la Cluj-Napoca, o caravană dedicată lumii digitale, "4G discovery tour”, care are scopul de a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară.

261 afișări
Imaginea articolului Cluj: Orange a lansat o caravană dedicată lumii digitale, "4G discovery tour”

Cluj: Orange a lansat o caravană dedicată lumii digitale, "4G discovery tour”

CEO Orange România, Jean-Francois Fallacher, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la inaugurarea caravanei, că toţi clienţii care vor vizita caravana vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar şi le imaginau.

"Am pornit la Cluj-Napoca această caravană dedicată lumii digitale, «4G discovery tour», pentru a aduce beneficiile tehnologiei de ultimă generaţie cât mai aproape de clienţii noştri. Caravana are scopul de a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. Cei care ne vor vizita vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar ni le imaginam, cum ar fi să descarce fişiere de mari dimensiuni sau să asculte muzică, rapid şi în condiţii de mobilitate”, a spus Fallacher.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX de ce a fost ales Cluj-Napoca pentru lansarea caravanei, şeful Orange România a spus că "Transilvania este o regiune specială pentru companie, municipiul având un număr mare de clienţi Orange”.

Potrivit acestuia, clienţii pot testa în cadrul caravanei smartphone-uri de ultimă generaţie, servicii, cum ar fi Orange TV, şi aplicaţii pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, "prin viteza transferului de date până la 150 Mbps”.

"Orange este, acum, capabilă să asigure servicii de internet mai rapide, a doua generaţie de 4G, care este 4G plus, care combină două canale de 4G oferind viteze de până la 300 de Mbps. România este a doua ţară din Europa de Est unde se întâmplă acest lucru”, a arătat Jean-Francois Fallacher.

Serviciile de internet la viteze 4G au fost lansate la Cluj-Napoca la începutul lunii aprilie 2014, acoperind 98,5 la sută din populaţia municipiului. La nivel naţional, acoperirea 4G oferită de Orange este de peste 46 la sută din populaţia totală şi 73 la sută din populaţia urbană, în peste 1.000 de localităţi.

Caravana Orange va străbate în perioada următoare mai multe oraşe din România, Timişoara, Iaşi, Braşov, Bucureşti dar şi în zona litoralului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici