CNA vrea drept la replică pentru afirmaţii făcute de Mircea Badea

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, solicitarea unui drept la replică postului Antena 3 referitor la ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei", în care Mircea Badea a contestat amenda de 2.500 lei primită în aceeaşi zi din partea CNA.

3 afișări
Imaginea articolului CNA vrea drept la replică pentru afirmaţii făcute de Mircea Badea

CNA vrea drept la replică pentru afirmaţii făcute de Mircea Badea

Dreptul la replică va fi formulat de preşedintele interimar al CNA, Răsvan Popescu, şi se va filma la sediul Consiliului, urmând ca înregistrarea să fie difuzată la Antena 3.

În emisiunea "În gura presei", difuzată pe 14 august, Mircea Badea a susţinut că amenda pe care postul a primit-o pentru o emisiunea anterioară „În gura presei” nu este justificată. De asemenea, moderatorul a spus că CNA-ul este constituit politic şi că amenzile încasate de Antena 3 până acum, în ultimul an, sunt numai la plângerea unor membri PD.

Membrii CNA au decis cererea unui drept la replică pentru că, astfel, un reprezentant al Consiliului va putea să dea mai multe detalii referitoare la activitatea CNA şi la modul în care s-a decis amendarea postului Antena 3.

CNA a decis, de asemenea, sesizarea Clubului Romn de Presă (CRP) cu referire la activitatea de moderator a lui Mircea Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici