CNN a concediat trei angajaţi care au venit la muncă nevaccinaţi

  • Cei puşi pe liber au încălcat politica impusă de companie: să fie vaccinaţi împotriva COVID-19.
  • Şeful CNN, Jeff Zucker, a anunţat personalul, într-o notă trimisă joi, că vaccinurile sunt obligatorii, pentru cei care vin la birou.
  • "Lasă-mă să fiu clar, avem o politică de toleranţă zero în acest sens", a scris Zucker, preşedintele Ştirilor, pentru WarnerMedia.
1997 afișări
Imaginea articolului CNN a concediat trei angajaţi care au venit la muncă nevaccinaţi

CNN a concediat trei angajaţi care au venit la muncă nevaccinaţi

Postul american de televiziune CNN nu a oferit niciun detaliu asupra deciziei de a concedia angajaţii pe motiv de nerespectarea regulilor care nu fac parte din meseria de jurnalist.

Câteva birouri CNN sunt deja deschise, iar Zucker a spus că mai mult de o treime din personalul de la Ştiri s-a întors la birou.

Liderul CNN a afirmat că vor fi necesare măşti de protecţie în birourile din Atlanta, Washington şi Los Angeles, atunci când oamenii nu mănâncă şi nu beau.

CNN prevedea o întoarcere în efectiv complet la muncă pentru 7 septembrie, dar decizia va fi amânată până cel puţin la jumătatea lunii octombrie.

Alte companii media au luat decizii similare din cauza creşterii cazurilor de COVID.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici