Comedia "Mamă, ce zi! ", cu Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston, în cinema, din 13 mai - FOTO, VIDEO

Comedia "Mamă, ce zi!/ Mother's Day", care le reuneşte pentru prima oară pe actriţele Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston, un film amuzant şi emoţionant despre trei generaţii, are premiera în cinematografele din ţară pe data de 13 mai.

3063 afișări
Imaginea articolului Comedia "Mamă, ce zi! ", cu Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston, în cinema, din 13 mai - FOTO, VIDEO

Comedia "Mamă, ce zi! ", cu Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston, în cinema, din 13 mai - FOTO, VIDEO

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi îşi reunesc forţele şi revin pe marile ecrane din 13 mai, în filmul ,,Mamă, ce zi!”, un eveniment cinematografic care a rezervat partituri principale şi pentru Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson.

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi una memorabilă. „Mamă, ce zi!” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.

Premiera comediei ,,Mamă, ce zi!” pe marile ecrane din România a fost salutată si de un număr impresionant de vedete, în cadrul unui amplu eveniment organizat de distribuitorul filmului Freeman Entertainment şi Beauty One, compania care de peste 10 ani este alegerea numarul unu a saloanelor de succes, oferind produse profesionale şi servicii de înfrumusetare de cea mai bună calitate.
Adelina Pestriţu, Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Alina Laufer, Cristina Cioran, Alexia Talavutis, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Kamara, Camelia Bălţoi şi Mihaela Cozmolici s-au simţit răsfăţate de echipele de stilişti prezente la eveniment şi au urmărit cu încântare comedia care le aduce pentru prima oară împreună pe marile ecrane pe Julia Roberts, Jennifer Aniston şi Kate Hudson.

Distribuită de Freeman Entertainment, comedia romantică ,,Mamă, ce zi!” are premiera în cinematografele din ţară pe data de 13 mai 2016.

Julia Roberts, născută în 1967, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich". A mai jucat recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", în lungmetrajul "Larry Crowne", alături de Tom Hanks, în "Oglindă, oglinjoară/ Mirror, Mirror", o adaptare cinematografică a basmului "Albă ca Zăpada", şi în "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" de John Wells, alături de Meryl Streep.

Pe de altă parte, Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Nu în ultimul rând, Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici