Comedie şi în pandemie. Încep filmările pentru „Stormy Nights”, un film despre iubire regizat de Cristina Jacob

  • Cristina Jacob, regizorul comediilor „Oh, Ramona”, „Selfie 69”, „Love is a Story” şi „Selfie”, anunţă un nou film - „Stormy Nights”.
  • „Stormy Nights” este o comedie despre iubire, care promite să aducă zâmbete chiar şi pe sub masca de protecţie. „Masca nu ne poate împiedica să râdem şi să ne emoţionăm”, spune Cristina Jacob.
  • Distribuţia este internaţională, cuprinzând actori originari din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA, dar şi din România.
  • Filmările au fost amânate, iniţial, din cauza pandemiei. Cristina Jacob: „Cinematografia este unul dintre domeniile cele mai afectate în această perioadă”.
355 afișări
Imaginea articolului Comedie şi în pandemie. Încep filmările pentru „Stormy Nights”, un film despre iubire regizat de Cristina Jacob

Regizorul Cristina Jacob începe filmările pentru „Stormy Nights”, o comedie despre iubire

Regizorul Cristina Jacob aduce veşti bune pentru fanii filmelor precum „Oh, Ramona” şi „Selfie”, sau pentru iubitorii de comedie, în general. După o perioadă dificilă pentru industria cinematografică, echipa revine cu forţe proaspete pe platourile de filmare pentru a turna „Stormy Nights”.

Deşi scenariul a fost gata la timp, pandemia a întârziat începerea filmărilor, fiind nevoie de multe luni de pregătiri şi proceduri speciale de lucru pentru a avansa în condiţiile sanitare actuale.

„Cinematografia este unul dintre domeniile cele mai afectate în această perioadă. Fie că este vorba de Hollywood sau Bucureşti. Însă publicul, deşi este absent din cinematografe, aşteaptă noi poveşti. Ele trebuie spuse, pentru toţi oamenii care acum parcă duc viaţa prin intermediul televizoarelor. Este o situaţie nouă, grea şi deseori absurdă. Costurile de producţie ne-au crescut enorm şi doar sprijinul şi dedicaţia unei echipe de profesionişti responsabili ne-au permis să ajungem cu bine aici. Am reuşit să fac casting-ul internaţional prin platformele online, să organizez repetiţii doar după respectarea carantinării actorilor sosiţi din vreme din străinătate şi după testarea zilnică a membrilor echipei. Evident, purtând cu toţii în permanenţă măşti de protecţie. Însă ne-am adaptat la noua realitate. Astăzi avem bucuria să începem filmările pentru Stormy Nights, anunţă Cristina Jacob.

„Este o comedie despre iubire, în toate manifestările ei şi cu multe răsturnări de situaţie. Este genul de poveste de care publicul are nevoie în aceste vremuri dificile, fiindcă lupta cu virusul presupune şi un moral sănătos. Masca nu ne poate împiedica să râdem şi să ne emoţionăm. Vom şti că am învins virusul când ne vom regăsi întregi. La trup, dar şi la suflet”, mai spune Cristina Jacob.

Filmările pentru „Stormy Nights” au loc în România, Transilvania, la Amfiteatrul Transilvaniei, precum şi la studiourile Buftea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici