Comisia de Etică a TVR prezintă luni concluziile în cazul imaginilor cu Remeş

Comisia de Etică şi Arbitraj a TVR va face publice, luni, concluziile în cazul difuzării, de către postul publică, a materialului Remeş-Mureşan, decizia finală în acest caz urmând să aparţină însă preşedintelui-director general, Alexandru Sassu, a declarat pentru MEDIAFAX Horia Gruşcă.

2 afișări
Imaginea articolului Comisia de Etică a TVR prezintă luni concluziile în cazul imaginilor cu Remeş

Comisia de Etică a TVR prezintă luni concluziile în cazul imaginilor cu Remeş

Comisia s-a reunit, din nou, vineri, pentru a o audia pe Rodica Culcer, care a lipsit şi la ultimele două runde de discuţii, organizate marţi, 16, şi joi, 18 octombrie.

Potrivit lui Horia Gruşcă, preşedintele Comisie de Etică şi Arbitraj din TVR, Rodica Culcer nu a venit nici la şedinţa de vineri a Comisiei.

Cu toate acestea, membrii Comisiei au luat în considerare declaraţiile pe care Culcer le-a făcut în legătură cu acest caz la diferite posturi de radio şi televiziune.

"Aceste concluzii vor fi redactate şi găsită formula finală ca va fi prezentată pe site-ul TVR. Suntem în faza în care elaborăm aceste concluzii, ele vor fi puse pe hârtie, revăzute şi reaprobate. Decizia finală depinde însă exclusiv de domnul preşedinte-director general al SRTv, întrucât avizul Comisiei este pur consultativ. Comisia emite concluzii în absenţa punctului de vedere al doamnei Culcer, dar nu va ignora declaraţiile sale de la posturile de televiziune sau de radio", a spus Gruşcă.

Contactată de MEDIAFAX, Rodica Culcer a susţinut că nu ştie rezultatul discuţiilor Comisiei de Etică, fiind în concediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici