Concedieri la N24

Postul tv N24 îşi schimbă formatul începând cu februarie 2009, fapt ce implică, pe lângă schimbarea grilei de programe, şi concedierea mai multor jurnalişti, printre care Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriela Grecu, coordonator presă Centrul Naţional Media.

221 afișări
Imaginea articolului Concedieri la N24

Concedieri la N24

"S-a decis ca din februarie să fie schimbat formatul canalului (N24, n.r), să rămână post de ştiri, numai că grila va conţine mai multe emisiuni de anchetă, documentare, reportaje şi vor fi mai puţine buletine de ştiri şi mai scurte, urmând să existe două jurnale de ştiri principale", a precizat Grecu.

Grecu a adăugat că decizia este o "urmare a crizei financiare".

De asemenea, aceasta a declarat că jurnaliştii Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia au fost concediaţi pentru că "ei sunt mai potriviţi pentru jurnale mai mari, nu pentru de-astea scurte", N24 urmând să se concentreze şi să investească în alte programe, nu în "jurnalişti-vedetă".

Totodată, Grecu a precizat că nu sunt singurele concedieri din N24, postul urmând să renunţe la mai mulţi jurnalişti până la sfârşitul lunii ianuarie. "Cei trei (Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia, n.r.) nu vor rămâne în trust, dar unii dintre jurnaliştii vor fi redistribuiţi la Naţional TV, iar alţii nu vor rămâne deloc", a mai spus Grecu.

Centrul National Media, trustul de media al fraţilor Micula, include, pe lângă postul de televiziune N24, postul Naţional TV, Televiziunea Transilvania, reţeaua Radio Naţional FM şi Radio Favorit FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici