Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu în deschiderea Zilelor Bucureştiului

Soprana Angela Gheorghiu va susţine, vineri, de la ora 20.30, în Piaţa Constituţiei, un concert extraordinar în deschiderea seriei de evenimente dedicate Zilelor Bucureştiului.

3053 afișări
Imaginea articolului Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu în deschiderea Zilelor Bucureştiului

Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu în deschiderea Zilelor Bucureştiului

În spectacolul inovator susţinut de soprana Angela Gheorghiu muzica se va sincroniza cu tehnologia de ultimă generaţie. Formatul inedit al evenimentului din Piaţa Constituţiei, în care întreaga scenă va fi acoperită de proiecţii, va crea iluzia unui film 3D, unde acordurile muzicii se îmbină într-un joc de culoare şi lumini cu proiecţii de video mapping.

Într-un decor virtual tridimensional, Angela Gheorghiu va concerta alături de Filarmonica George Enescu şi de tenorul Teodor Ilincăi. Dirijorul spectacolului va fi maestrul newyorkez Eugene Kohn, cu care Angela Gheorghiu concertează încă de la începutul carierei sale.

Programul Zilelor Bucureştiului va continua în weekendul 16 - 17 septembrie cu spectacole de video mapping şi concerte rock tot în Piaţa Constituţiei.

Accesul la toate evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului 2017 este liber.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici