Concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi invitaţii săi, la Festivalul Medieval de la Sibiu

Cunoscutul muzician Ovidiu Lipan Ţăndărică a susţinut, sâmbătă seară, un concert extraordinar în Piaţa Mare din Sibiu, alături de invitaţii săi Taraful Zece Prăjini, Marius Mihalache şi Stelu Enache, turiştii şi localnicii sibieni ascultând pentru o oră piese mai noi şi mai vechi de pe albumele lui.

54 afișări
Imaginea articolului Concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi invitaţii săi, la Festivalul Medieval de la Sibiu

Concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi invitaţii săi, la Festivalul Medieval de la Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Foarte, foarte frumos a fost spectacolul. Sunt din Israel, sunt în excursie, mă plimbam cu prietenii mei şi am asistat la minunatul spectacol", a declarat unul dintre spectatori, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Marele artist s-a arătat încântat de public şi a promis că va reveni în Sibiu pentru un concert mai lung.

"A fost o seară minunată, am avut un public frumos, trei generaţii au fost aici şi cu o energie puternică, a fost un feed-back frumos, am cântat o oră foarte intens, foarte multe piese, pentru că asta mi-am şi dorit, le mulţumesc sibienilor şi sper să ajung într-un concert mai relaxant în care să putem transmite şi comunica mai mult", a declarat Ovidiu Lipan Ţăndărică după concert.

După concertul lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, în centrul Sibiului a continuat Festivalul Medieval "Cetăţi Transilvane" cu teatru, animaţii de stradă şi concertele formaţiilor: Armonia 21, Holloenek, Truverii şi Naghual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici