Concurs de scurtmetraje pentru studenţi la Festivalul de la Sofia

Studenţii la regie de film pot participa la un nou concurs de scurtmetraje lansat de biroul din Bulgaria al Fondului Naţiunilor Unite pentru Populaţie (UNFPA), în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film de la Sofia.

1 afișare
Imaginea articolului Concurs de scurtmetraje pentru studenţi la Festivalul de la Sofia

Concurs de scurtmetraje pentru studenţi la Festivalul de la Sofia

UNFPA şi festivalul vor crea o secţiune specială pentru studenţi în cadrul programului oficial al evenimentului. Aceasta va oferi spaţiu pentru tinerii din regiune care studiază regia de film şi televiziune să-şi prezinte proiectele în faţa miilor de participanţi la festival.

Studenţii trebuie să se înscrie până pe 1 noiembrie cu un scurtmetraj de maximum 15 minute. Concursul se axează pe probleme legate de sănătatea reproducerii, egalitatea de gen şi egalitatea de şanse. Temele care pot fi abordate sunt: folosirea prezervativului de tineri; încrederea şi trădarea; sarcina; testul HIV – să îl fac sau să nu îl fac?; mă respecţi?; dragostea.

Cele mai bune scurtmetraje din regiune vor fi prezentate la cel de-al 12-lea Festival de la Sofia, în martie 2008.

Câştigătorul secţiunii dedicate studenţilor va primi un premiu de 1.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici