Concurs pentru găsirea "jurnalistului eco al anului"

GreenBlog.ro şi Opel Insignia provoacă jurnaliştii să conducă economic şi pun la bătaie o excursie de două persoane la Vancouver, în Canada.

13 afișări
Imaginea articolului Concurs pentru găsirea "jurnalistului eco al anului"

Concurs pentru găsirea "jurnalistului eco al anului"

Concursul este destinat doar jurnaliştilor din domeniul auto şi sunt preocupaţi de problemele de mediu. Dacă au experienţă de cel puţin doi ani în acest domeniu, la publicaţii online sau offline, acesşia au ocazia să demonstreze că pot obţine cel mai mic consum la Test Drive cu Opel.

Jurnaliştii se pot înscrie la concurs prin completarea formularului de concurs de pe site-ul www.greenblog.ro cu datele personale şi cu link-uri către cinci articole scrise de ei pe domeniul auto.

Semifinaliştii selectaţi pe baza datelor completate în formular vor fi invitaţi la un Test Drive cu Opel. Cei care obţin cel mai mic consum la Test Drive sş trimit până pe 3 decembrie la adresa concurs@descopera.ro un articol cu impresiile de la test vor fi înscrişi pentru marea finală.

Dintre aceştia vor fi aleşi zece finalişti care vor participa la un nou Test Drive cu Opel, iar cel care va obţine din nou cel mai mic consum va fi desemnat "Eco Jurnalistul Anului 2009" sş va pleca în excursie în Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici