Concursul Mediafax.ro "Îndrăgostiţi de cărţi", susţinut de Cărtureşti.ro, şi-a desemnat câştigătorii

Concursul "Îndrăgostiţi de cărţi", desfăşurat pe www.mediafax.ro şi dedicat celor pasionaţi de lectură, şi-a desemnat, miercuri, cei trei câştigători: Lavinia Şerban, Cătălina Nedelciu şi Neli Pistol, în această ordine.

106 afișări
Imaginea articolului Concursul Mediafax.ro "Îndrăgostiţi de cărţi", susţinut de Cărtureşti.ro, şi-a desemnat câştigătorii

Concursul Mediafax.ro "Îndrăgostiţi de cărţi", susţinut de Cărtureşti.ro, şi-a desemnat câştigătorii

Premiile sunt oferite de Cărturesti.ro şi constau în trei vouchere în valoare de 200 lei, 150 lei şi, respectiv, 100 lei. Aceste vouchere vor putea fi utilizate doar în librăria Cărtureşti online, pe http://librarie.carturesti.ro/.

Concursul a durat două săptămâni, timp în care cititorii Mediafax.ro au fost încurajaţi să spună care a fost cartea ce le-a rămas veşnic în suflet.

Printre cele mai populare titluri s-au numărat Alchimistul, de Paulo Coelho, Adam şi Eva, de Liviu Rebreanu, Ana Karenina, de Lev Tolstoi, Cel mai iubit dintre pamânteni, de Marin Preda, Crima şi pedeapsă, de F.M. Dostoievski, Dragoste în vremea holerei, de Gabriel Garcia Marquez, Invitaţia la vals, de Mihail Drumeş, Magicianul, de John Fowles, Maestrul şi Margareta, de Mihail Bulgakov, Pe aripile vântului, de Margaret Mitchell şi Un veac de singurătate, de Gabriel Garcia Marquez.

www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group şi este unul din principalele site-uri de ştiri din România. Lansat în 2007, ca primul site al unei agenţii de presă româneşti care se adresa în mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro îşi ţine vizitatorii conectaţi la actualitatea din România prin peste 100 de ştiri de la locul evenimentelor, transmise în timp real şi prezentate echidistant. Cu un conţinut multimedia tot mai bogat, o acoperire completă a ştirilor de impact şi o bună selecţie a celor mai importante informaţii ale zilei, site-ul şi-a crescut constant traficul şi numărul de vizitatori loiali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici