Concursul "Vorbeşte româneşte pe Alonia", lansat de 1 martie

Serviciul de comunicaţii online Alonia, al operatorului Media Sat, lansează, pe 1 martie, concursul "Vorbeşte româneşte pe Alonia", care se desfăşoară până pe 4 aprilie şi are premii ce constau în credite în valoare de 100 de euro şi minireceptoare telefonice de calculator.

26 afișări
Imaginea articolului Concursul "Vorbeşte româneşte pe Alonia", lansat de 1 martie

Concursul "Vorbeşte româneşte pe Alonia", lansat de 1 martie

Pentru a participa la concurs, toţi cei interesaţi trebuie să trimită o poză, la adresa concurs@alonia.ro, care să îi înfăţişeze într-o postură reprezentativ românească, într-o manieră tradiţională sau contemporană, şi numele contului Alonia. Premierile vor avea loc pe 15 martie şi 7 aprilie.

De asemenea, între 1 şi 8 martie, între orele 19.00 şi 20.00, convorbirile PC-Telefon, oriunde în lume, sunt gratuite.

Alonia, un serviciu oferit de operatorul Media Sat, este primul messenger românesc, iar serviciile pe care le integrează sunt Chat, Telefonie PC la PC şi Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, şi serviciul PC la Telefon, oferit contra cost. Prin intermediul Alonia se poate vorbi la tarife de sub 1 eurocent/minut către posturi telefonice fixe şi de sub 6 eurocenţi/minut către telefoane mobile din România. În plus, convorbirile efectuate din cadrul serviciului Alonia către majoritatea destinaţiilor internaţionale importante costă 2 eurocenţi/ minut (reţele fixe din ţări precum Spania, Italia, SUA, Canada, Franţa, Germania şi altele).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici