Conquiztador.ro, cel mai accesat site din România

Conquiztador.ro, site-ul destinat jocului online cu acelaşi nume, este cea mai accesată pagină web din România, cu o medie de 110.000 de vizitatori unici pe zi, conform clasamentului trafic.ro, la numai două luni de la preluarea sa de către divizia online Pro TV, informează un comunicat de presă.

18 afișări
Imaginea articolului Conquiztador.ro, cel mai accesat site din România

Conquiztador.ro, cel mai accesat site din România

Astfel, conquiztador.ro a detronat, astăzi, gsp.ro, unul dintre liderii clasici ai clasamentului trafic.ro.

Conquiztador.ro desfăşoară o campanie de licitaţii, prin intermediul cărora jucătorii au posibilitatea de a câştiga mai multe premii într-o singură zi. De asemenea, "Conquiztadorii" vor avea parte, pe viitor, şi de alte suprize menite să-i răsplătească pentru fidelitate, pe cel mai populat câmp de luptă virtual din România.

Succesul de care se bucură conquiztador.ro, dar şi stategia de dezvoltare pentru protv.ro şi sport.ro fac din Pro TV SA singurul publisher din România cu trei site-uri în Top 15 trafic.ro.

Din portofoliul diviziei online a Pro TV fac parte site-urile: protv.ro, sport.ro, acasatv.ro, conquiztador.ro, mtv.ro, procinema.ro, protvintl.ro, inimadetigan.ro, razboiulsexelor.ro, happyhour.ro şi poftitilaslabit.ro.

Conform cifrelor trafic.ro din perioada 28 ianuarie – 03 februarie, în total, site-urile Pro TV au fost accesate, în medie, de 313.000 de vizitatori unici pe zi, în timpul săptămânii, şi de 291.000 de vizitatori unici, într-o zi de weekend.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici