Consiliul de Administraţie are trei luni pentru rezolvarea problemelor din TVR

Membrii Consiliului de Administraţie al TVR în frunte cu preşedintele interimar Alexandru Sassu au fost audiaţi, marţi, în Comisia de cultură a Senatului, fiind dat un termen de trei luni pentru rezolvarea problemelor din TVR, la propunerea preşedintelui Comisiei, Adrian Păunescu (PSD).

1 afișare
Imaginea articolului Consiliul de Administraţie are trei luni pentru rezolvarea problemelor din TVR

Consiliul de Administraţie are trei luni pentru rezolvarea problemelor din TVR

Sassu a precizat în faţa Comisiei senatoriale de cultură că problemele finaciare ale televiziunii sunt grave, referindu-se la faptul că există "oameni care nu fac nimic", dar care primesc salarii mari, aceştia fiind "greu identificabili".

"Este lucrul cel mai dificil, pentru că nu sunt identificabili oamenii care nu fac nimic. Este o discuţie permanentă în televiziune că sunt oameni care nici nu mai vin, pentru că salariul intră pe card, dar care iau chiar şi ore suplimentare", a declarat Sassu.

De asemenea, el a adăugat că 35% din bugetul TVR este destinat cheltuielilor salariale, procent pe care l-a catalogat ca fiind "falimentar".

În aceste condiţii, preşedintele Comisiei de cultură, senatorul PSD Adrian Păunescu, a propus un termen de trei luni pentru rezolvarea acestor probleme.

"Vă dăm termen de trei luni să rezolvaţi aceste probleme fundamentale", a spus Păunescu.

Sassu a intervenit şi i-a informat pe senatori că procedurile de depistare a problemelor au fost demarate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici