Corespondent Mediafax, la învestitura lui Obama

Mediafax va difuza reportaje şi ştiri de la ceremonia de învestitură a lui Barack Obama, transmise de corespondentul său în Statele Unite ale Americii, Ilie Fugaru, acreditat la eveniment.

41 afișări
Imaginea articolului Corespondent Mediafax, la învestitura lui Obama

Corespondent Mediafax, la învestitura lui Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Corespondentul Mediafax va fi prezent, pe 20 ianuarie, la depunerea jurământului la Capitoliu de către preşedintele american ales şi va transmite materiale de tip focus despre ceremonia prin care Barack Obama va fi învestit ca cel de-al 44-lea preşedinte al SUA.

De asemenea, corespondentul Mediafax va participa la festivităţile, din 18 ianuarie, de la Lincoln Memorial, Washington, ce preced ceremonia de învestitură.

Ilie Fugaru transmite corespondenţe din Statele Unite pentru Mediafax începând din 2006. Anterior, a lucrat ca redactor-editor de ştiri la Mediafax, iar în 2004 a câştigat o Bursă JTI constând într-un stagiu de pregătire avansată în instituţii de presă americane.

Ceremonia prin care Barack Obama va prelua oficial funcţia de preşedinte al Statelor Unite, pe 20 ianuarie, va atrage, conform estimărilor, prezenţa a aproximativ două milioane de persoane.

Barack Obama va depune jurământul în calitate de preşedinte pe aceeaşi Biblie pe care a folosit-o şi modelul său, Abraham Lincoln.

Depunerea jurământului va fi urmată de o defilare pe Pennsylvania Avenue.

Cele 5.000 de bilete puse în vânzare pentru această paradă au fost vândute în mai puţin de un minut.

Aretha Franklin va susţine un concert cu ocazia învestiturii, în timp ce mai multe celebrităţi care l-au susţinut pe Barack Obama în timpul campaniei electorale sunt aşteptate să participe la ceremonie.

Citeşte şi:

Bush a decretat stare de urgenţă pentru învestitura lui Obama

Bunica lui Barack Obama şi-a început călătoria din Africa spre Casa Albă

Bruce Springsteen şi U2 vor participa la ceremonia de investire a preşedintelui Obama

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici