Corina Chiriac şi artişti ai Teatrului de Operetă din Capitală au cântat pentru Amelia Antoniu

Corina Chiriac şi artişti ai Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti au cântat luni seară pentru colega lor, Amelia Antoniu, în cadrul unui spectacol care a avut loc la Sala Dalles din Capitală.

172 afișări
Imaginea articolului Corina Chiriac şi artişti ai Teatrului de Operetă din Capitală au cântat pentru Amelia Antoniu

Corina Chiriac şi artişti ai Teatrului de Operetă din Capitală au cântat pentru Amelia Antoniu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Amelia Antoniu a urcat, de altfel, pe scenă şi a mulţumit celor care au organizat spectacolul pentru ea.

"Este foarte greu să vorbesc acum, după o asemenea încercare", a spus aceasta . "Vă doresc din suflet să simţiţi câtă dragoste am simţit eu, fără să treceţi prin asemenea încercări", a adăugat ea, cu lacrimi în ochi. "Lăcrimez nu pentru durerile prin care am trecut, ci pentru fericirea pe care mi-aţi adus-o", a mai spus aceasta.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Capitală a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) pe 20 aprilie, după ce a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii de cauterizare de col uterin la care a fost supusă în Spitalul CF2.

Ea a stat internată aproximativ trei săptămâni în unitatea medicală. Ulterior, pe 14 mai, Amelia Antoniu a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră 39 de grade şi a acuzat dureri de spate, de rinichi şi de plămâni.

Medicii au spus atunci că Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externată la sfârşitul lunii mai. Ministerul Sănătăţii anunţa, la sfârşitul lunii aprilie, că afecţiunile Ameliei Antoniu sunt cauze ale asistenţei medicale acordate la Spitalul CF2, unde au fost, de altfel, declanşate o serie de anchete.

Printre cei care au cântat luni seară pentru Amelia Antoniu s-au numărat Bianca Ionescu, Daniela Vlădescu şi Toni Zidaru.

"Aş dori ca mass-media să o promoveze pe Amelia pentru ceea ce este, nu pentru necazul prin care a trecut", a spus Daniela Vlădescu. Soprana nu a avut noroc când a fost vorba de negativul pe care cânta. Persoana de la tehnic a greşit melodia pe care trebuia s-o interpreteze aceasta. Cu umor, cântăreaţa a oprit spectacolul şi a cerut să se cânte începutul fiecărei piese de pe "CD-ul portocaliu" până când a ajuns la melodia potrivită.

Mai târziu, cea care a glumit despre această situaţie a fost Corina Chiriac. "Nu ştiu dacă CD-ul corespunde cu eticheta", a spus aceasta, felicitând cei aproximativ 150 de spectatori pentru faptul că au găsit Sala Dalles din Capitală.

"Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să intru într-un anticariat, apoi să intru într-un closet şi, apoi, într-o sală de spectacole", a spus aceasta. Artista a cântat melodii de pe cel mai nou album al său, "O rochie de mireasă".

La spectacol s-au mai cântat melodii precum "My Way", "New York, New York" şi "Con te partiro". La eveniment au mai fost prezenţi, de asemenea, profesori de la Conservator şi critici muzicali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici