Cosmin Cioca a câştigat premiul de originalitate, de 10.000 de euro, la "Românii au talent"

Cosmin Cioca, în vârstă de 14 ani, a câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, în finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Românii au talent", care este difuzată vineri seară, în direct, la Pro TV.

11 afișări

Cosmin Cioca a cucerit telespectatorii şi juriul interpretând "Badinerie", de Johann Sebastian Bach, într-o manieră inedită de beatbox şi flaut. El a fost desemnat câştigătorul premiului de originalitate în urma votului telespectatorilor show-ului "Românii au talent".

"Vă mulţumesc şi vă iubesc pe toţi", a spus Cosmin Cioca după primirea premiului.

Viaţa muzicală a lui Cosmin Cioca a început în clasa a V-a, când părinţii lui au vrut să îl înscrie la şcoala de muzică din Drobeta-Turnu-Severin pentru a studia pianul. Nu a putut intra însă la clasa de pian din cauză că nu mai erau locuri libere, astfel Cosmin a început să studieze flautul, potrivit site-ului "Românii au talent".

Cosmin a mai participat la "Românii au talent", dar a revenit la sezonul din acest an pentru a demonstra că a ascultat sfaturile lui Andi Moisescu, unul dintre juraţii show-ului, şi că a învăţat foarte mult.

"Eu consider că dragostea mea pentru flaut se adevereşte datorită lui Dumnezeu. Flautul mi-a schimbat radical viaţa. Când am probleme cânt şi el mă consolează. Am început să fac beatbox pentru emisiunea 'Românii au talent', fiind sfătuit de Andi Moisescu, care a văzut în mine potenţial şi talent. Sunt conştient că flautul necesită mult timp de studiu. Toată copilăria flautul a fost prietenul meu", a explicat Cosmin Cioca.

La acest premiu pentru cel mai original talent al anului au concurat şi Funny jumpers, Concertino, Laura Vrânceanu şi Denis Bolborea.

În momentul difuzării acestei ştiri, finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Românii au talent" este în curs de desfăşurare.

Pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, concurează 15 finalişti: dansatoarele Oana Zara şi Alexandru Bordea, dansatorul de breakdance Bogdan Bolohan, trupa Kid-A, dansatoarea Yeva Shiyanova, dansatoarea Bianca Costiug, micuţa cântăreaţă Nicoleta Iancu, cântăreţul Ion Barbu, interpreta Carmen Cernea, cântăreţul Bogdan Dumitraşcu, cântăreţul Alexandru Moraru, trupa Concertino, grupul The Beat, magicianul Robert Tudor, Viorel Scînteie şi căţelul Bibi, grupul Speedcubing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici