Cosmin Popa: Am ajuns la un acord de principiu cu Realitatea-Caţavencu pentru preluarea NewsIn

Cosmin Popa, director general al agenţiei de presă NewsIn, a declarat pentru MEDIAFAX că a ajuns la "un acord de principiu" cu Grupul Realitatea-Caţavencu, proprietar al NewsIn, pentru achiziţionarea agenţiei.

608 afișări
Imaginea articolului Cosmin Popa: Am ajuns la un acord de principiu cu Realitatea-Caţavencu pentru preluarea NewsIn

Cosmin Popa: Am ajuns la un acord de principiu cu Realitatea-Caţavencu pentru preluarea NewsIn (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am ajuns la un acord de principiu, dar urmează ca el să se concretizeze. Depinde de ce aranjamente contractuale concrete vom avea. Conform acordului, această agenţie nu se va desfiinţa şi îşi continuă activitatea independent, în afara grupului", a declarat Popa.

Agenţia de presă Newsin a fost lansată în 2006.

Grupul Realitatea-Caţavencu este controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, care a declarat marţi, într-un interviu acordat HotNews, că va renunţa definitiv la print, însă va continua să investească în media electronică, urmând ca trustul Realitatea - Caţavencu să lanseze anul viitor trei televiziuni în Republica Moldova, Ungaria şi Serbia. În interviu, Sorin Ovidiu Vântu spune că trustul Realitatea - Caţavencu, lansat în urmă cu cinci ani de zile, este "pe investiţie", însă precizează că va renunţa la print.

Grupul Realitatea-Caţavencu include patru divizii media: Quality (Realitatea TV, Realitatea FM, Academia Caţavencu, Cotidianul, Radio Guerrilla, Idei în Dialog), Business Media (Money Channel, Business Standard, Money Express), Lifestyle (Romantica, pachetul de canale de film CineStar) şi f5 - New Media (peste 30 de site-uri, printre care realitatea.net, money.ro, 24fun.ro), precum şi agenţia de presă NewsIn şi reţelele Monopoly TV şi Zoom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici