Criticul de teatru Eugenia Anca Rotescu a murit la vârsta de 58 de ani

Criticul de teatru Eugenia Anca Rotescu, fostă membră a Uniunii Teatrale din România (UNITER), a murit la vârsta de 58 de ani, din cauze naturale, aceasta fiind găsită decedată în locuinţa sa din Bucureşti, luni, informează UNITER.

436 afișări
Imaginea articolului Criticul de teatru Eugenia Anca Rotescu a murit la vârsta de 58 de ani

Criticul de teatru Eugenia Anca Rotescu a murit la vârsta de 58 de ani (Imagine: Shutterstock)

Eugenia Anca Rotescu, născută pe 3 august 1956, a fost membră a UNITER, a Secţiei române a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru (AICT) şi a reţelei francofone TÉR - Traduire, Éditer, Représenter.

În calitate de redactor asociat al revistei Scena.ro şi de colaboratoare permanentă a revistei Observator cultural, Eugenia Anca Rotescu a publicat numeroase articole şi comentarii, interviuri şi eseuri teatrale, păstrându-şi însă aceeaşi profundă discreţie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, slujba de priveghere va avea loc vineri, de la ora 16.00, iar slujba de înmormântare se va desfăşura sâmbătă, la ora 12.00. Ambele ceremonii se vor desfăşura la Capela Sf. Ana de la Cimitirul Bellu Catolic, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Berceni 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici