Cum arată "pachetul" celor mai vândute cărţi în luna aprilie 2017

Topul celor mai vândute cărţi în luna aprilie 2017 a fost întocmit de distribuitorul elefant.ro şi se referă la titlurile pe care le-a avut în portofoliu.

524 afișări
Imaginea articolului Cum arată "pachetul" celor mai vândute cărţi în luna aprilie 2017

Cum arată "pachetul" celor mai vândute cărţi în luna aprilie 2017

Povestea lui Tibi Uşeriu, cunoscut publicului român pentru performanţa de a ajunge primul la finiş în Ultramaratonul Artic, înglobată în cartea "27 de paşi" (ed. Aqua Forte), a intrat direct pe locul al treilea în clasamentul celor mai bine vândute titluri româneşti în aprilie 2017.

Andrei Ciobanu cu titlul "Suge-o, Andrei!" (ed. Litera) se menţine în fruntea topului, atât la categoria autori români, cât şi la general, aprilie fiind a treia lună consecutivă când cartea este printre cele mai vândute de magazinul online. Pe poziţia secundă în topul autorilor români se plasează în aprilie romanul "Insomnii" (ed. For You) de Irina Binder.

Topul autorilor români este completat de "Fluturi", vol 3 (ed. For You) al Irinei Binder, pe poziţia a patra şi "Jamila Cuisine" (ed. Curtea Veche), a Geaninei Staicu-Avram pe poziţia a cincea.

În topul autorilor străini, pe prima poziţie se regăseşte Agnes Martin-Lugand cu titlul "Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea" (ed. Trei) , urmată de Jojo Moyes cu cartea "După ce te-am pierdut" (ed. Litera) şi Paula Hawkins cu "Fata din tren" (ed. Trei). Printre primele cele mai populare zece titluri se află şi Elena Ferrante cu "Prietena mea genială" (ed. Pandora-M), dar şi clasicul Gabriel Garcia Marquez cu "Dragostea în vremea holerei" (ed. Rao). Agnes Martin-Lugand a intrat şi cu un al doilea titlu în top – "Viaţa e uşoară, nu-ţi face griji" (ed. Trei), pe poziţia a noua în clasamentul autorilor străini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici