"Cum doriţi", de Silviu Purcărete, la Festivalul Teatrelor Naţionale de la Varşovia

Spectacolul "Cum doriţi sau Noaptea de la spartul târgului", în regia lui Silviu Purcărete, o producţie a Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, va fi prezentat la Festivalul Teatrelor Naţionale de la Varşovia.

53 afișări
Imaginea articolului "Cum doriţi", de Silviu Purcărete, la Festivalul Teatrelor Naţionale de la Varşovia

Regizorul Silviu Purcărete (Imagine: Mediafax Foto/Ana Poenariu)

Festivalul Teatrelor Naţionale aduce pe scena Teatrului Naţional din Varşovia spectacole celebre ale celor mai importante instituţii teatrale europene.

Ediţia din 2009 a festivalului, desfăşurată între 2 octombrie şi 20 noiembrie, include spectacole de mare succes din repertoriul a şase teatre cu nume ilustre:

Comedia Franceză din Paris,

Burgtheater din Viena,

Piccolo Teatro din Milano,

Teatrul Aleksandrinski din Sankt Petersburg,

Teatrul Naţional "Ivan Vazov" din Bulgaria şi

Teatrul Naţional din Craiova.

Instituţia românească a fost invitată cu spectacolul "Cum doriţi sau Noaptea de la spartul târgului", în regia lui Silviu Purcărete, care, în anul 2006, a luat Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional Shakespeare de la Gdańsk.

Cele două reprezentaţii ale Naţionalului craiovean, sprijinite de Institutul Cultural Român din Varşovia, vor avea loc vineri şi sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici