Cum îţi protejezi parola pe conturile de Messenger şi Facebook

Metodele de a face rost de parola cuiva sunt dintre cele mai diverse şi, culmea, dintre cele mai simple. Însă la fel de uşor este să te protejezi împotriva unor asemenea situaţii, informează site-ul www.incont.ro.

149 afișări
Imaginea articolului Cum îţi protejezi parola pe conturile de Messenger şi Facebook

Cum îţi protejezi parola pe conturile de Messenger şi Facebook (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Programe speciale de spart parole pe Internet nu există, dar sunt tot felul de tertipuri prin care răuvoitorii pot face rost de aceste parole. Una dintre metode este chiar banală: cineva care te cunoaşte foarte bine poate ghici pur şi simplu ce cuvinte sau ce cifre ai folosit.

Citeşte mai multe despre cum poţi să-ţi protejezi conturile de Messenger şi Facebook pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici