Cum poţi testa viteza conexiunii de internet

Concurenţa pe piaţa furnizorilor de internet este din ce în ce mai aprinsă datorită faptului că miza este foarte mare. România este o piaţă cu potenţial enorm, iar în momentul de faţă doar o treime din populatie are acces la mediul online.

170 afișări
Imaginea articolului Cum poţi testa viteza conexiunii de internet

Cum poţi testa viteza conexiunii de internet (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Astfel stând lucrurile, firmele vin cu tot felul de oferte şi promoţii în care şi se prezintă avantajele care ţin în principal de viteza de download/upload şi lăţimea de bandă.

Dar nu întotdeauna ceea ce se prezintă pentru a te convinge să te abonezi la firma respectivă se întâmplă şi în realitate. Mai exact, vorbim aici de viteza conexiunii.

Ca să te asiguri că primeşti exact pentru ceea ce plăteşti provider-ului, indicat ar fi să verifici singur cât de bună este conexiunea.

Poţi să faci această verificare chiar şi înainte de a te decide pentru ce furnizor optezi, având în vedere că acum ai posibilitatea să soliciţi o perioadă de probă.

Citeşte mai multe despre cum poţi testa viteza conexiunii de internet pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici