Cum se folosesc Mircea Cărtărescu şi Andrei Pleşu de iPad

Gadgeturile companiei Apple, aşteptate cu nerăbdare de sute de mii de entuziaşti din toată lumea înainte de fiecare lansare oficială, au atras atenţia şi politicienilor români.

333 afișări
Imaginea articolului Cum se folosesc Mircea Cărtărescu şi Andrei Pleşu de iPad

iPad (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Printre persoanele publice interesate de produsele Apple se numără preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi scriitorul Andrei Pleşu.

La începutul anului, preşedintele Traian Băsescu a fost văzut cu un iPad.

Premierul Emil Boc şi-a cumpărat o tabletă iPad pe care lucrează la Palatul Victoria şi pe care o mai foloseşte pentru a-şi pregăti discursurile sau răspunsurile la întrebările jurnaliştilor. Întrebat dacă are jocuri pe tabletă, Boc a răspuns că are doar unul, Angry Birds. "Îl joc cu fetele mele, de Crăciun", a precizat premierul.

Andrei Pleşu care deţine la rândul său o tabletă Apple pe care o foloseşte pe post de laptop mai uşor de transportat. "Am primit cadou un iPad şi mă amuză să mă joc cu el. Nu cred însă că mă voi obişnui cu cititul de cărţi pe ecran", a declarat el pentru gândul, menţionând că "Mă folosesc de iPad mai ales pentru mailuri; în fond, e un fel de laptop mai uşor de transportat".

Citeşte mai multe despre cum se folosesc Mircea Cărtărescu şi Andrei Pleşu de iPad pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici