Cum sună piesa celor de la Rolling Stones „You Can’t Always Get What You Want”, interpretată din izolare

  • Membrii Rolling Stones au intrat în direct, sâmbătă seară, pentru a interpreta piesa „You Can’t Always Get What You Want”
  • Aceştia s-au alăturat demersului umanitar iniţiat de Lady Gaga în sprijinul celor care luptă cu pandemia de coronavirus
630 afișări
Imaginea articolului Cum sună piesa celor de la Rolling Stones „You Can’t Always Get What You Want”, interpretată din izolare

Cum sună piesa celor de la Rolling Stones ”You Can’t Always Get What You Want”, interpretată din izolare

Membrii trupei Rolling Stones au interpretat piesa „You Can’t Always Get What You Want” din izolare, pentru campania „One World: Together at Home”. Rockerii au apărut, pe rând, în secţiuni diferite ale ecranului, interpretându-şi fiecare propria partitură de acasă. 
 
Evenimentul a avut loc sâmbătă seară, muzicienii intrând în direct pentru a interpreta piesa lor din 1969.
 
Momentul celor de la Stones a debutat cu Mick Jagger cântând în timp ce se acompaniază la o chitară acustică. La scurt timp i se adaugă, pe rând, Keith Richards şi Ronnie Wood. Ultimul care apare este Charlie Watts, care a mimat percuţia în aer, folosind o înregistrare a partiturii sale. 
 
The Stones s-au alăturat demersului umanitar iniţiat de Lady Gaga în sprijinul celor care luptă cu infecţiile covid-19. La campanie au mai participat Taylor Swift, Sir Paul McCartney, Lizzo, Stevie Wonder, Eddie Vedder, Elton John şi alţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici