"Cumnata lui Pantagruel" de Silviu Purcărete - premiul publicului la Festivalul de la Ljubljana

Spectacolul "Cumnata lui Pantagruel", în regia lui Silviu Purcărete, a câştigat premiul publicului la Festivalul de Teatru Ex Ponto din Ljubljana, care a avut loc între 13 şi 23 septembrie, informează Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

100 afișări
Imaginea articolului "Cumnata lui Pantagruel" de Silviu Purcărete - premiul publicului la Festivalul de la Ljubljana

"Cumnata lui Pantagruel" de Silviu Purcărete - premiul publicului la Festivalul de la Ljubljana

Publicul festivalului, aproximativ 3.500 de spectatori, a avut posibilitatea de a vota pentru spectacolele preferate, acordându-le un punctaj între 1 şi 5 puncte.

În urma voturilor, premiul publicului a revenit spectacolului regizat de Silviu Purcărete, care a avut o medie de 4,68.

"Cumnata lui Pantagruel" este o coproducţie semnată de Teatrul Maghiar din Cluj, Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu şi de Compania "Silviu Purcărete" din Lyon.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Marie Cayrol, Cristina Flutur, Diana Fufezan, Ofelia Popii, Cristina Ragos, Miklós Bács, József Biró şi Levente Molnár.

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj a mai participat la festival cu spectacolul "Vinerea lungă" de András Visky, în regia lui Gábor Tompa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici