Cvartetul Il Divo concertează la Bucureşti, pe 23 septembrie

Celebrul cvartet Il Divo, format din tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elveţian Urs Bühler şi cântăreţul de muzică pop francez Sébastien Izambard, va concerta la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 23 septembrie.

1679 afișări
Imaginea articolului Cvartetul Il Divo concertează la Bucureşti, pe 23 septembrie

Cvartetul Il Divo concertează la Bucureşti, pe 23 septembrie

După ce au vândut peste 26 de milioane de albume, au susţinut concerte pe toate teritoriile lumii şi au avut onoarea de a cânta în cinstea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cei patru interpreţi Il Divo se pregătesc să concerteze la Bucureşti, în cadrul turneului mondial din acest an, informează organizatorii.

Conform statisticilor din mediul online, publicul român aşteaptă cu nerăbdare să îi vadă într-un concert live. În afară de carisma interpreţilor, publicul va avea parte de muzică la cel mai înalt nivel interpretativ. La concertele Il Divo, emoţiile se succed, bucuria muzicii uneşte masele de oameni.

Il Divo este un proiect muzical creat de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell ("Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" şi "American Idol"), care a văzut în cei patru protagonişti talentul în stare pură. Trupa formată din artişti de naţionalităţi diverse, cu tonalităţi diferite, cucereşte lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări de neuitat. Ei sunt tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elveţian Urs Bühler şi cântăreţul de muzică pop francez Sébastien Izambard.

Amestecul de naţionalităţi şi varietatea genurilor muzicale abordate fac din Il Divo un proiect inedit la nivel mondial. Stilul în care se încadrează trupa este cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se măsoară prin cele peste 26 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit imediat după lansarea primului album, "Il Divo". A urmat "Ancora", în 2005, şi apoi, în acelaşi an, o colecţie de piese de sărbători, "The Christmas Collection". Anul următor este un reper important în cariera celor patru muzicieni. Il Divo a concertat în deschiderea unei serii de 20 de concerte susţinute de Barbara Streisand. Având avantajul de a cânta în patru limbi străine (engleză, franceză, germană şi italiană), Il Divo a reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal din 2006, din Germania. Piesa se numeşte "Time Of Our Lives" şi a fost interpretată împreună cu Toni Braxton.

Recordul de audienţă la un concert live a fost atins în decembrie 2011, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, Paraguay, când aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă şi să-i asculte pe cei patru Il Divo.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare pe 2 iunie, prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe www.eventim.ro. Până la această dată, biletele pot fi cumpărate doar de membrii fan clubului Il Divo, exclusiv pe www.IlDivo.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici