De Phazz concertează la TNB (Video)

Formaţia De Phazz va aduce lounge jazz-ul la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, într-un concert care va avea loc pe 24 noiembrie, informează organizatorii evenimentului.

22 afișări
Imaginea articolului De Phazz concertează la TNB (Video)

De Phazz concertează la Teatrul Naţional Bucureşti

Înfiinţată în Germania, De Phazz este o trupă de downtempo jazz, al cărei sound integrează multiple elemente de trip-hop, drum'n'bass, dar şi elemente din muzica soul.

Biletele pentru concert costă 99 de lei şi se vor pune în vânzare începând de luni, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară.

În spatele numelui De Phazz stă de fapt Pit Baumgartner, un producător de muzică excentric, care îşi schimbă echipa după fiecare album.

Printre membrii cu care lucrează permanent se numără Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph şi Charity D. Sanders.

Se pare însă, că aceasta este o reţetă de succes, deoarece hiturile semnate de De Phazz, precum "The Mambo Craze" , "Hell Alright" , "Jazz Music" şi "No Jive" sunt repere ale genului şi au fost preluate pe nenumărate compilaţii.

De Phazz se poziţionează pe "radarul" ascultătorilor drept o muzică la fel de inovativă precum cea creată de Amon Tobin şi The Cinematic Orchestra.

Sound-ul trupei este unul rafinat, chiar ludic, asociat cu versuri în engleză şi franceză, şi parţial în africană.

Albume precum "Denunized Gravity", "Godsdog", "Death by Chocolate" (cel mai cunoscut şi apreciat album al lor) şi "Daily Lama" au explorat diverse "terenuri" ale muzicii lounge din secolul 21, cu numeroase referinţe la jazz-ul şi soul-ul din trecut.

De asemenea, Pit Baumgartner a remixat melodia Ellei Fitzgerald "Wait 'Till You See Him".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici