"Dedalus Lounge", primul spectacol jucat miercurea, la Green Hours

Teatrul Luni de la Green Hours va avea, de acum înainte, spectacole şi miercurea, după ce iniţial, la clubul din Calea Victoriei se juca doar în zilele de luni, şi, mai târziu, şi marţea, transmite teatrul.

14 afișări
Imaginea articolului "Dedalus Lounge", primul spectacol jucat miercurea, la Green Hours

"Dedalus Lounge", primul spectacol jucat miercurea, la Green Hours

Primul spectocol care se va juca într-o zi de miercuri la Green Hours este "Dedalus Lounge" de Gary Duggan, regia Vera Ion, un proiect tangaProject, din cadrul pltaformei mobile de observaţie urbană 4x4. Din distribuţie fac parte Sânziana Nicola, Sorin Poamă şi Andrei Ion.

Seara de miercuri va fi dedicată nefumătorilor.

Teatrul Luni, înfiinţat la clubul Green Hours pe 1 decembrie 1994, prin iniţierea unei stagiuni continue de spectacole în fiecare zi de luni, a ajuns, după câţiva ani, să aibă reprezentaţii şi marţea, pentru ca, începând din martie, să se joace spectacole şi în zilele de miercuri.

De asemenea, marţi, 4 martie, se va juca un spectacol în premieră - "Deformaţii", după texte de Claudiu Komartin, Mitoş Micleuşanu, Răzvan Ţupa şi Adina Zorzini, în regia lui Marcel Ţop. Din distribuţie fac parte Tudor Aaron Istodor, Toma Dănilă, Diana Cavallioti, Adina Zorzini şi Iulian Gliţă.

Spectacolul este o coproducţie Teatrul Luni şi Fundaţia "Ileana Mustatză".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici